ARACA® Foredrag™🇩🇰

I år turnerer vi med 4 foredrag i lokale netværk og virksomheder landet over, hvor vi motiverer, inspirerer med vores perspektiv og løsninger, der kan forbedre den mentale fitness i vores netværk, uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Formålet er at skabe mere fred i verden, gennem fred i os selv.

Det gør vi med sjove, engagerende og interaktive foredrag der er tilpasset din situation og har fokus på at øge den mentale fitness blandt mennesker og teams gennem træning af din #psykologiskfleksibilitet med henblik på at øge den #psykologisktryghed.

De kommer her:

1. Livsmestring – Sæt tempoet ned!

45-90 minutters engagerende og interaktiv workshop omkring vores nye e-bog “Livsmestrings-guiden” om flow-skrivning og ekspressiv skrivning og refleksion, som lige er udkommet i april 2023.

Vi afprøver under workshoppen en række enkle evidensbaserede værktøjer til øget selvindsigt og reduktion af stress, og hvordan man du kan få mere glæde og velvære ind i livet ved at træne og øge din psykologiske fleksibilitet som leder og medarbejder, og derfra øge din psykologiske tryghed i dit team, din virksomhed, din forening eller din organisation.

2. Hvordan skaber du grundlaget for psykologisk tryghed i dit team eller virksomhed❓

45-90 minutters engagerende og interaktiv workshop omkring forbyggelse af stress og udbrændthed i jobbet og hvordan man du kan få mere glæde og velvære ind i livet ved at træne og øge din psykologiske fleksibilitet som leder og medarbejder, og derfra øge din psykologiske tryghed i dit team, din virksomhed, din forening eller din organisation.

3. Den mentale sundhed blandt Nyvoksne er på katastrofekurs – hvad kan vi selv gøre som Nyvoksne❓

45-90 minutters engagerende og interaktiv workshop for Nyvoksne om hvordan man som Nyvoksen man træne sig selv og hjælpe vennerne så de kommer godt og trygt videre ved hjælp af træning af din #psykologiskefleksibilitet

4. Den mentale sundhed blandt Nyvoksne er på katastrofekurs – hvad kan vi gøre som forældre❓

45-90 minutters engagerende og interaktiv workshop omkring Nyvoksne om hvordan man som forældre kan hjælpe til at vores Nyvoksne så de kommer godt og trygt videre ved hjælp af træning af din #psykologiskefleksibilitet

Priserne varierer fra 250-750,- kroner + moms pr. deltager alt efter gruppestørrelse. Minimumpris dog 7.500,- kroner + moms for alle foredrag ovenfor inkl. materialer, hvortil kommer transport og eventuelle rejse og opholdsomkostninger.