AUTONOM/SELVREALISERENDE

AUTONOM/SELVREALISERENDE “Alt det der udfordrer min selvforståelse er en invitation til at stoppe op og sætte tempoet ned, så jeg kan træne min evne til at integrere komplekse aspekter af mig selv.” ♥️ Livet elsker digAnna Helene HjortICF og ACT Matrix CoachARACA® – det handler om dig.™ #Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #Selvledelse

Kognitiv færdighedstema: PSYKOLOGISK FLEKSIBILITET 1 af 8:

HAR DU STYR PÅ DIT SELVLEDERSKAB? Kognitiv færdighedstema: PSYKOLOGISK FLEKSIBILITET 1 af 8: Courage – ACT Her kan du blive inspireret til hvad du selv kan gøre allerede nu: Vi samskaber klient- og kundetilpassede selvindsigts- og teamindsigtsforløb, der øger både dig og dit teams trivsel og performance ved at optimere både mindset og adfærd. ♥️ Livet… Læs mere »

PERSPEKTIV

PERSPEKTIVJeg er holdt op med at bruge verden for at tjene lykken.Nu bruger jeg lykken til at tjene verden. ♥️ Livet elsker digAnna Helene Hjort #Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #Selvledelse

MIT KALD

MIT KALD Med udgangspunkt i mit ideal og mine kerneværdier, gør jeg det jeg kan blive betalt for at gøre og det verden har brug for. 🌞 Dejlig dag til dig. ♥️ Livet elsker digAnna Helene HjortICF og ACT Matrix CoachARACA® – det handler om dig.™ #Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #Selvledelse

Kognitiv færdighedstema: PLANLÆGNING OG MÅDER AT ARBEJDE PÅ 4 af 4:

HAR DU STYR PÅ DIT SELVLEDERSKAB? Kognitiv færdighedstema: PLANLÆGNING OG MÅDER AT ARBEJDE PÅ 4 af 4: Selvstyrende grupper Her kan du blive inspireret til hvad du selv kan gøre allerede nu: Vi samskaber klient- og kundetilpassede selvindsigts- og teamindsigtsforløb, der øger både dig og dit teams trivsel og performance ved at optimere både mindset og… Læs mere »

VIRKELIGHED

VIRKELIGHED Som barn sang jeg, før jeg lærte at tale. Før jeg lærte at skrive, tegnede jeg. Så snart jeg kunne stå, dansede jeg. Jeg holder mine sanser åbne og udfolder min virkelighed gennem min kunst. Det er min måde at udtrykke mig på fuldt ud. 🌞 Dejlig dag til dig. ♥️ Livet elsker digAnna Helene… Læs mere »

777 følgere på Instagram

Så rundede vi 777 følgere på Instagram. Følg os der på: @araca_2020 ARACA® – det handler om dig.™ Hvis du interesserer dig for at investere i dig selv og/eller dine kollegers trivsel. Der er kæmpe ROW – Return On Wellbeing 🕺💃 Kontakt mig her for mer: www.araca.dk/contact-us/ ♥️ Livet elsker digAnna Helene HjortICF og ACT Matrix… Læs mere »

Om at min indkomst stiger hele tiden

ARACA® Snak™ nr. 124 – 15/6-2024 🇩🇰💥 3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at min indkomst stiger hele tiden. 7 Hovedbudskaber fra lørdagssnakkens samtale kan opsummeres således: 1. Velstand kan være mere end penge: Forståelsen af, at velstand ikke kun handler om materiel rigdom, men også om indre velstand… Læs mere »