FREDSFORHINDRINGER💥Jeg har lært der er tre ting der forhindrer mig i at opleve det gode, sande og smukke gennem kærlighedens øjne: Dejlig dag til dig 🌞 Livet elsker dig ❤️Anna Helene Hjort 💃ARACA® – det handler om dig.™ Fred i verden starter med fred i os selv. Har du ufred med dig selv? Smitter det af… Læs mere »

TILGIVELSE 💥

TILGIVELSE💥Jeg holder intet regnskabingen lille sort bogom mig selv og andre.Alt er tilgivet.Alt er glemt.Jeg ser kun mig selv og mine medmennesker i nuetindhyllet i ubetinget kærlighed. Dejlig dag til dig 🌞 Livet elsker dig ❤️Anna Helene Hjort 💃ARACA® – det handler om dig.™ Anbefaling: #psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

PERSPEKTIV 💥

PERSPEKTIV💥Al ting ændrer sig når jeg tager mit eget perspektiv på min tanke:“Jeg er irriteret”Jeg bemærker at “jeg er irriteret ”Jeg bemærker at jeg har fået tanken “Jeg er irriteret”Jeg bemærker, hvad jeg gør herefter.Virker det for mig, og bringer mig derhen hvor jeg ønsker at være i mit liv? Dejlig dag til dig 🌞 Livet… Læs mere »

Hvordan lærer du nyt uden for din komfortzone❓ Søndag morgen fra kl. 0600 er der igen 45’ min. mental fitness træning på vores youtube-kanel her: Vel mødt 🕺💃 Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™ #psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

NATURENS HVISKEN ❤️

NATURENS HVISKEN ❤️Jeg lytter tilnaturens fløjlsbløde hvisken i mine ører,føler de blide støj over min kindGiver efter og flyder med.Dufter dens parfumeSmager dens saftHører dens melodiMærker dens pulsDen byder op til dansJeg nynner med på dens sangmedens den folder sig udsom den smukkeste rosesvøbt i uendelig kærlighed. Dejlig dag til dig 🌞 Livet elsker dig ❤️Anna… Læs mere »

VENLIGHED 😊

VENLIGHED😊Jeg tænker venlige tanker.Jeg siger venlige ord.Jeg gør venlige handlinger.Tre trin der har bragt mig langt mere end jeg nogensinde havde forestillet mig. Dejlig dag til dig 🌞 Livet elsker dig ❤️Anna Helene Hjort 💃ARACA® – det handler om dig.™ Lyt vores Radio4 udsendelse om selvkærlighed fra i onsdags her: Venlighedstræning? Kontakt mig her: psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility… Læs mere »

På Radio4 1/2-2023 om SELVKÆRLIGHED ❤️

SELVKÆRLIGHED ❤️ Så var vi på Radio4 1/2-2023 sammen med Sludrechatollet., hvor vi taler om Kærlighed til os selv❤️ Hør udsendelsen her: https://r4dio.page.link/?link=https://www.radio4.dk/program/talentlab/?programId%3Df78ef21d-e18e-443d-911b-ad480162f640%26episodeId%3D5599c17f-a202-4b21-a1c1-af9c016f3460&apn=com.rocoding.r4dio&isi=1484815273&ibi=com.rocoding.r4dio Livet elsker dig ❤️Anna Helene Hjort 💃ARACA® – det handler om dig.™

BEKYMRINGER💥

BEKYMRINGER💥Jeg har bemærket, at når jeg kommer til at hænge fast i mine bekymringer og tankespind mistrives jeg.Og når jeg istedet accepterer dem og lader dem komme og gå, som skyer på himlen, og jeg samtidig gør noget godt for mig selv, så øges min glæde og mit velvære, og jeg skinner som solen på en… Læs mere »

MISFORSTÅELSE💥

MISFORSTÅELSE💥Jeg lært at kærlighed er en følelse.Men jeg ser nu at det er en misforståelse.Faktisk er kærlighed en tilstand af bevidsthed, en måde at være i verden på, en måde at se mig selv og andre på, og en tilstand at virke ud fra, således at jeg kan bidrage til fred i verdenen omkring mig. Livet… Læs mere »