MINE 7 LIVSERKENDELSER💥

MINE 7 LIVSERKENDELSER 💥 Mit liv ændrede sig da jeg indså: At andre ikke forsøger at såre mig med vilje – de prøver blot at holde sig i sikkerhed på de måder de kender. At kærlighed kan formidles uden ord At magi sker, når der er sammenhængskraft mellem mine værdier, tanker følelser, emotioner, fysiologi og handlinger… Læs mere »

LIVSLEDSAGER 💥

LIVSLEDSAGER 💥“Jeg vil være for dig, hvad end du vil have mig til at være”, siger Livet til mig hver morgen.Jeg vil behandle dig, som du behandler mig. Hvis du ser mig som et problem, vil jeg være et problem for dig. Hvis du behandler mig som en forhindring, vil jeg være en forhindring for dig.Hvis… Læs mere »

COACHING 💥

COACHING 💥En ven spurgte sin gode studiekammerat på universitet: “Hvorfor bruger du tid og penge på en coach? Kan hun virkelig hjælpe dig med at tjene penge til livets ophold?””Nej, men takket være hende ved jeg nu hvad jeg skal gøre når jeg har tjent dem”, lød svaret. Dejlig dag til dig 💥 De bedste hilsnerARACA®… Læs mere »

SØVN😴

SØVN 😴Søvn er min superpower.Det er min livseliksir,den mest kraftfulde,lettest tilgængeligog den mest effektivekilde til sundhed og energinaturen har givet mig. Dejlig dag til dig 💥 De bedste hilsnerARACA® – det handler om dig.™Anna Helene Hjort 🌞 Hvis dit hoved er fyldt med negative tanker og bekymringer i denne tid, så er du ikke den eneste…. Læs mere »

MAGI 💥

MAGI💥Jeg øver migJeg trænerJeg eksperimenterer,Samtidig med at jeg acceptererde fysiske smerter, emotioner, følelser og tankespind der naturligt kommer og går,når jeg til stadighed udvikler mig til alt det jeg kan være.At kunne, at ville, at turde,At gøre,er magi for mig. Dejlig dag til dig 💥 De bedste hilsnerARACA® – det handler om dig.™Anna Helene Hjort 🌞… Læs mere »

FJENDEN 💥

FJENDEN💥Min coach inspirerede mig i dag:Hun sagde: “Elsk din største fjende”Jeg adlød og startede med at elske mig selv. Det virker allerede. Dejlig dag til dig 🌞 De bedste hilsnerARACA® – det handler om dig.™Anna Helene Hjort 💃 Udfordret i dit liv❓Kontakt nog her: #psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

COURAGE 💥

COURAGE💥Når jeg vælgerat se min stressreaktionsom en venlig invitationtil at stoppe op og tage mit eget perspektiv,så øger jeg med det sammemin psykologiske fleksibilitet,samtidig med at jeg opbygger modets biologi. Dejlig dag til dig 🌞 De bedste hilsnerARACA® – det handler om dig.™Anna Helene Hjort 💥 Er du ramt af stress på arbejdet eller derhjemme, og… Læs mere »

JAGTEN💥

JAGTEN💥Lykken søger mig og ikke omvendt 💥Lykken er som tyngdekraftenKalder mig tilbage til den jeg virkelig er. Lige siden lykken hørte mit navn, har den forsøgt at finde mig i gader og stræder uden held, indtil nu. Jeg erkender nu, at min søgen efter lykken er ovre, giver slip, slapper af og finder mig selv i… Læs mere »