Hver dag med kærlighed ❤️

ARACA® 5′ Snak’ 21/5-2022 🇩🇰 3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at dedikere dagen til kærlighed ❤️ Mere her: https://youtu.be/44alIaagnhA #psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

HENSYNSLØSHED💥

HENSYNSLØSHED💥“Toplederen insisterede altid på, at vi skulle lære af os selv – lære os selv det – i stedet for at være afhængige af andre menneskers autoritet. Dette havde selvfølgelig sine begrænsninger, som da en ung leder var overbevist om at han burde eksperimentere med euforiserende stoffer for at forbedre sin ledelses-performance. Det fik toplederen til… Læs mere »

HOLISTISK💥

HOLISTISK💥Da et ungt ledertalents lederskab var i opløsning søgte hans råd hos sin executive coach. Hun sagde til ham: “Du skal først lære at lytte til det dine medarbejdere siger.” Den unge leder tog dette råd til sig og vendte tilbage efter en måned og fortalte, at han nu havde lært at lytte til hvert ord… Læs mere »

SOMMERFUGLEN💥

SOMMERFUGLEN💥Min bedste chef lod mig altid vokse i mit eget tempo. Hun troede på mig og mine talenter, og var kendt for aldrig at “pushe” mig og mine kolleger i deres udvikling. Hun forklarede mig engang det hensigtsmæssige heri med følgende analogi: “En mand så engang en sommerfugl, der kæmpede for at komme ud af dens… Læs mere »

KRITIK💥

KRITIK💥Til en ung entrepreneur som blev modløs af hyppig kritik, sagde toplederen: “Lyt til kritikerens ord. Han afslører blot hvad dine venner skjuler for dig.” Og så tilføjede hun. »Bliv ikke tynget af, hvad kritikeren siger. Ingen statue er nogensinde blevet rejst for at ære en kritiker. Statuer er for de kritiserede.” Dejlig onsdag til dig… Læs mere »

LIVSLANG LÆRING💥

LIVSLANG LÆRING 💥Diskussionen blandt de unge ledere handlede denne gang om nytten af ​​at læse. Nogle mente det var spild af tid, andre var uenige. Da toplederen blev spurgt, sagde hun. “Har I nogensinde læst teksten i en bog, hvor de notater, som er nørklet ind i margenen af ​​en anden læser, viser sig at være… Læs mere »

KLIENT-FEEDBACK💥

KLIENT-FEEDBACK💥 ARACA®s Individuelle Executive Coachingrejser for unge ledertalenter får en score på 9 ud af 10 mulige: Hvorfor❓ Gode indsigter omkring daglige udfordringer Gode ​​værktøjer til at bruge i det daglige arbejde Forbedret reflektion omkring mine handlinger/reaktioner Rådgivningsdelen om personlig vækst Positiv energi er altid godt 😉 Ungt succesfuldt ledertalent 32 år. God mandag 🌞 De… Læs mere »

TO-DO, TA-DA OG TO-BE-LISTER💥

TO-DO, TA-DA OG TO-BE-LISTER💥Har du nogensiden været nysgerrig og opmærksom de emotionelle og følelsesmæssige forskelle på dine svar på spørgsmålene HVORFOR❓, HVAD❓og HVORDAN❓ Jeg tror, ​​de fleste af os har dage, der både er oppe og/eller nede, og vi oplever der er aldrig nok timer i døgnet til at få tingene gjort eller færdiggjort – det… Læs mere »

Om at være kreativ 💥

ARACA® 5′ Snak’ 14/5-2022 🇩🇰4 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at være kreativ. Mere her: araca.dk #psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Lederskab 💥

Frederikke er en af vores yndlingstopledere, lige som hendes sko er Anna Helenes yndlings ❤️ Hvorfor❓ Læs hendes ord her: “Lad dig rive med. Du skal nok finde ud af det undervejs. Kast dig ud i det. Vi er her til at samle dig op, hvis det ikke går.” “Og det vildeste, der kan ske, er… Læs mere »