Udfordringer og løsninger

Rejsen fra livsforandring til livsforundring. Vi er i en tid, hvor hyppige eller pludselige forandringer skaber frygt, utryghed og tvivl. Millioner af mennesker vikler sig ind i negative tankespind og ender i en fastlåst... Læs mere »

Har du brug for hjælp?

Er du usikker på hvilken type coaching du har brug for, så er book en gratis session, hvor du får en uforpligtende coachingsamtale med en af os, så du kan fornemmet om du er tryg og kemien er tilstede.

Rejsen fra livsforandring til livsforundring.

Vi er i en tid, hvor hyppige eller pludselige forandringer skaber frygt, utryghed og tvivl. Millioner af mennesker vikler sig ind i negative tankespind og ender i en fastlåst livs- eller jobsituation. Vi er i en tid, hvor også langtidssygemeldinger, henvisning til psykolog og brug af psykofarmaka er kraftigt stigende, hvilket rammer effektiviteten og innovationsevnen i danske virksomheder. Det dokumenteres f.eks. i internationale studier omkring menneskers trivsel fra henholdsvis Deloitte, hvor 76% har oplevet eller oplever udbrændthed, og Gallup, hvor 87% er uengagerede i deres jobsituation. 

Her tror vi på, at vi kan bidrage til at bryde dette mønster gennem vores coachingmetode. Flere danskere skal have mulighed for at få en professionel coach, der kan hjælpe til, at de selv vikler sig ud af deres negative tankespind og ind i et liv, hvor alle 8 sanser bringes i spil. En livspraksis der fører til større psykologisk fleksibilitet og bidrager til, at flere kan få muligheden for at leve et mere mindeværdig, harmonisk og lykkeligt liv, der virker i praksis. 

Vi forestiller os en verden, hvor flere danskere genetablerer deres indre fred og lykkefølelse for derigennem at opbygge evnen til selvledelse og til at elske sig selv. De afledte positive effekter vil blandt andet være mere bæredygtig evolution, innovation, vækst og de små skridt på vejen til fred i og mellem mennesker i verden.

Derfor har vi skabt coachingvirksomheden: ARACA® – det handler om dig™som tilbyder coaching services: Executive coaching, temabaseret coaching, professionelle personprofiler, rådgivning, foredrag og velgørende netværksaktiviteter. Vores coachingmetode er forskningsbaseret og giver hurtigere positiv effekt end andre metoder i markedet. Den bidrager til at udvikle flere selvledede mennesker og selvledende teams, der trives og virker i praksis.

Vi henvender os til alle danskere over 18 år og til ressourcestærke danske virksomheder, der ønsker at anvende anbefalede professionelle coaches og coaching processer, som forebygger udbrændthed og genskaber den positive energi, trivsel og engagement i det enkelte menneske.

Det er vi i stand til, fordi:

1. Anna Helene og Anders Christian er anbefalede af deres klienter for deres livserfaring og passionerede måde at coache på: med smil, positiv energi, venlighed, respektfuldt og fordomsfrit nærvær, fortrolighed og integritet, lytning og empati. Alt det der bidrager til at skabe tryghed i enhver coachingsession. Vi giver os altid god tid og tager udgangspunkt i: ”det hele menneske”. Vi mødes i øjenhøjde, så klienten føler sig set, hørt og følt. Rejsen fra livsforandring til livsforundring udfolder sig både før, under og efter coachingsessionerne, hvor der anvendes simple strukturer, processer og værktøjer, som både fører til mindeværdige coachingoplevelser og hurtig etablering af en bæredygtig selvledet livspraksis, der virker. 

2. Vores ARACA® Coaching Loops™ er videnskabeligt underbyggede enkle strukturer, processer og værktøjer til selvledelse i processen fra ”Uha!” 😩 til ”Aha!” 😁. Hvert enkelt coachingloop er designet til at skabe helikopterperspektiv, forundring, lettelse, lindring, glæde og velvære med det samme. Effekterne forankres og lever videre efter coachingsessionen – Et loop ad gangen! – Dette værdsættes særligt af vores klienter, fordi det er let at lære, tage i anvendelse og virker hurtigt i praksis.

3. ARACA® er lokaliseret i hjertet af Hillerøds skønne natur, med slotte, søer, parker og skove danner rammerne for de fredelige og varierede coaching rum. Der er ikke et ur på væggen og intet hastværk. Her føler vores klienter sig hjemme og trygge både inde og ude.

Vi giver altid vores klienter rigtig god tid ved deres Ankomst, så de lander trygt med alt det sure og søde, de måtte have med i “rygsækken”. Vi kommer ned i tempo, fejrer eventuelle sejre, hvorefter rammer, tema og målsætning for coachingsessionen aftales med klienten. Det skaber grundlaget for Refleksion gennem helikopterperspektivering. Alternativer afprøves ved at gøre nye ting og gøre ting anderledes i trygge rammer. Courage: Modet og ejerskabet til at eksperimentere, fejle og acceptere sig selv, som man er, praktiseres. Aktivitet for den selvledede praksis efter coachingsessionen besluttes af klienten.

Derfor siger vi, at ARACA® Coaching er den direkte vej til et mere mindeværdig og harmonisk lykkeligt liv, der virker i praksis:

ARACA® – det handler om dig™

ARACA® Universet