Selvkærlighed og selvledelse – livspraksis i trygge rammer

Sammen med dig vil vi skabe en hverdag, hvor det er trygt at elske sig selv og hinanden. ARACA® Coaching Loops™ er en unik coachingproces, som er videreudviklet og underbygget af videnskabelige strukturer og værktøjer fra både adfærdspsykologien og hjerneforskningen. Vi er optaget af at hjælpe dig godt på vej og godt videre i dit liv. Hos os vil du altid være i professionelle, nærværende og trygge hænder. 

ARACA® Coaching Loops™ er designet til at skabe et helikopterperspektiv for dit liv. Metoden er gennemarbejdet og virker hurtigere end andre coachingprocesser. Du vil opleve forundring, lettelse, lindring, glæde og velvære med det samme. Resultaterne er naturligvis individuelt og de manifesterer sig forskelligt. Men fokus er altid selvledelse og selvkærlighed. Ét loop ad gangen! 

Vores klienter anbefaler os, fordi de får opfyldt deres ønsker om et mere mindeværdigt, harmonisk og lykkeligt liv, der virker i praksis. Rejsen fra livsforandring til livsforundring udfolder sig både før, under og efter coachingsessionerne med Anna Helene og Anders Christian i ARACA®.

Vi er optagede af at skabe en verden med fred og kærlighed – i og mellem mennesker. Vi vil altid være nysgerrig på dig og dit liv – og vi vil gøre vores bedste for at bringe dig godt og sikkert videre.

Velkommen til ARACA® – det handler om dig.™

Anna Helene Hjort

Founding partner og coach

Jeg arbejder sammen med mennesker i alle aldre for at styrke deres selvindsigt og selvværd gennem personlig coaching. Følelsen af indre ro, harmoni, lykke og velvære er resultater af de personlige og fortrolige coachingsamtaler jeg har med mine klienter. Trygge rammer, klar struktur og simple værktøjer hjælper den enkelte på vej til selvbevidsthed, selverkendelse og selvledelse. Vi lærer dig ARACA®-metoden, så du selv kan arbejde struktureret med dine indre og ydre selvitalesættelse, ligesom du selv vil blive i stand til at måle din udvikling, og følge hvordan din trivsel og dit velvære løbende forbedres. Den direkte vej til lykke og harmonisk forbundethed med dine omgivelser.

KVALIFIKATIONER

Erfaring:  12 år i HR og 2 år med egen virksomhed
Uddannelser:  ICF Coach og iEQ9 Enneagram Individuel & Team Practitioner, samt Diplom i Offentlig Administration og Offentlig Forvaltning og Administration fra Metropolitan University College

SPECIALER

 • Selværd
 • Selvindsigt
 • Selvledelse
 • iEQ9 Personprofiler for individer og teams
 • ARACA®-metoden

Mobil: +45 60662642 – Email: ahh@araca.dk

Hej, mit navn er Anna Helene Hjort

“Jeg brænder for at hjælpe mennesker og teams med at forbedre selvværd og trivsel, samt opnå harmonisk lykke hurtigere gennem øget selvindsigt.“

Det handler om dig.

AKKREDITERINGER

Akkrediteret ICF Coach og iEQ9 Enneagram Individuel & Team Practitioner

Opfinder af ARACA® metoden

Anders Christian Hjort

Founding partner og executive coach

Jeg arbejder sammen med topledere og unge ledelsestalenter om at fremme og udleve deres karrierer, uden at de mister sig selv på rejsen.

Styrket selvindsigt, revision af livsstrategier gennem refleksion og eksekvering på nye erkendelser gennem personlige og udfordrende executive coaching sessioner.

Resultaterne taler for sig selv.

Trygge rammer, klar struktur og simple værktøjer hjælper den enkelte på vej til selvbevidsthed, selverkendelse og selvledelse. Vi lærer dig vores helt unikke ARACA®-metode, så du selv kan arbejde struktureret med dine indre og ydre selvitalesættelse og styrker, ligesom du selv vil blive i stand til at måle din udvikling, og følge hvordan din trivsel og dit velvære løbende forbedres. Den direkte vej til lykke og harmonisk forbundethed med dine omgivelser.

KVALIFIKATIONER

Erfaring:  +25 år i toppen af det internationale erhvervsliv i 3 familieejede koncerner (10 år hos Foss, 17 år hos Fritz Schur, og nu hos Huthwaite International de seneste 10 år), Bestyrelsesposter, Topledelse, Forretningsudvikling, M&A, Iværksætteri, Executive Coaching og sparring med topledere. Underviser på Århus Erhvervsakademi.
Uddannelser:  HD i Regnskab fra CBS, samt en stribe akkrediteringer inden for strategisk salg og service, salgscoaching, forhandling og kommunikation.

SPECIALER

 • Executive Coaching
 • Change Management
 • Forretningsudvikling
 • Psykologisk flexibilitet
 • Organisationspsykologi
 • Selværd
 • Selvindsigt
 • Selvledelse
 • ARACA®-metoden

Hej, mit navn er Anders Christian Hjort

“Jeg brænder for at hjælpe topledere med at finde tilbage til sig selv, og herfra agere mere overbevisende og selvsikkert udfra deres individuelle unikke styrker. Vores klienter efterspørger personlige og udfordrende executive coachingforløb og uvildige sparring, der skaber meningsfulde indre og ydre resultater.”

Det handler om dig.

ARACA-navnet og vores virksomheds logo kommer af forbogstaverne i vores families fornavne og en sursød citrusfrugt fra Sydamerika med samme navn. Herfra fandt vi inspirationen til både vores navn, coachingmetode, logo og motto:

A nders Christian    R osanna        A lex         C hristian     A nna Helene

ARACA® Coaching er den direkte vej til et mindeværdig og harmonisk lykkeligt liv, der virker i praksis:

ARACA® – det handler om dig.™