Refleksioner omkring harmonisk lykke og forbundethed.

I en tid hvor bekymringer for fremtiden er i centrum hos de fleste mennesker, prøver jeg at bryde ud af det negative og finde det positive i nuet.

Det lykkes dog ikke altid.

Jeg gør mit bedste for at adskille mine interne bekymringer (tankespind) fra de eksterne realiteter.

Gennem øvelse er jeg blevet dygtigere til at se realiteterne klart uden fordomme/programmerede filtre om hvad der VAR forkert, og hvad det KAN betyde i fremtiden….

Der er jo ingen fortid (kun tankespind herom), og ingen fremtid (kun tankespind herom) – derfor spilder jeg ikke mere mit liv tid på at bruge det dyrebare NU på noget der ikke ER, hvis I forstår…

Det betyder IKKE, at jeg skal læner mig tilbage, og er indifferent for verden omkring mig.

Tværtimod bruger jeg nu kun mit mentale tankespind på at analysere, finde løsninger, og handle med det gode, sande og smukke in mente. Kort sagt, gøre det der er godt for både dig og mig, meneskeheden og moder jord.

Jeg gør mig umage med at agere med udgangspunkt i erkendelsen af at vi IKKE er to:

Ikke mere os og dem, rød og blå, klog og dum, tyk og tynd, ven og fjende, osv.

Je gør mig umage med at agere bevidst venligt, empatisk og med medmenneskelig præcision, også når uhensigtsmæssig adfærd tænder min indre frygt og vrede.

Det er ikke altid let, og jeg fejler af og til. Det ser jeg, det forstår jeg nu hvorfor, og det sker derfor mindre og mindre.

Jeg gå ikke krig, for jeg har erkendt jeg har reelt ingen fjende, kun mig selv hvis jeg glemmer den jeg reelt er.

Med udgangspunkt i en dyb erkendelse af min sande natur, har jeg fundet fred med krigeren i mig selv. Heraf følger erkendelsen,og unødvendigheden af, at gå i krig med andre, men i stedet gå ud i verden i fred med os selv OG sammen med andre.

Derfor er bekymringer og negative tankespind ikke mere i vejen for mig. De kommer og går, og lader dem komme og gå venligt og imødekommende.

Jeg forstå nu at det er mit venlige løsningsfokuserede, kreative, innovative tankespind, og samskabelsen i vores forbundethed, for menneskehedens skyld, der er kernen til min trivsel, og det jeg kan gøre for at bidrage til en fredelig sameksistens i nuet.

Nu forstår jeg ind i sjælen, at vi er i samme båd, og ikke hver for sig. Alt er på sin plads, og den harmoniske lykke og forbundethed ditto.🥰

Alt er godt 🙏

Anders Christian Hjort 2021 🌞

Skriv et svar