Hjalp mig med at skabe et klart fokus for min jobsøgning og mine egne værdier.

Jeg har haft glæden af at have Anders som min Executive Coach. Anders er oprigtigt interesseret og ønsker at forstå, og han imponerede mig konstant med hans professionalisme i form af struktur, fortrolighed, engagement, støtte og helikopterperspektiv.

Hans energiske natur understøtter og fostre handling. Anders er støttende og udfordrende på samme tid, og ikke bange for at skubbe til dig for at sikre refleksion, retning, og selvforståelsen bliver krystal klar.

Han er virkelig god til at bevare roen og har et positivt udsyn omkring fremtiden, hvilket gør at du kan fokusere al din energi på konstruktive handlinger.

Vores samarbejde har hjulpet mig med at skabe et klart fokus omkring min jobsøgning og mine værdier.

Jeg giver Anders mine bedste anbefalinger.

John-Erik Sommer Børresen, VP Global Product Management hos GN Hearing

Skriv et svar