Dilemma 2: Tilgivelse…

Kom og vær med til at løse Elisabeths dillemma om tilgivelse imorgen kl. 19.30-20.15 her:

https://www.crowdcast.io/c/20r0i19644g8

Elisabeth skriver til os…

Jeg står over for et svært valg. Skal jeg tilgive en person, der har såret mig dybt? Vi havde engang et stærkt bånd, men de gjorde noget, der virkelig sårede mig. Nu er jeg i tvivl om, hvorvidt jeg skal give dem en chance til eller bevare min selvrespekt. Jeg er stadig usikker på, hvordan man navigerer i sådanne situationer. På den ene side ønsker jeg at finde indre ro og forsoning, men på den anden side vil jeg ikke blive udnyttet eller såret igen. Jeg prøver at finde balancen mellem at lytte til mit hjerte og beskytte mig selv.

Håber I kan give mig input til at løse mit dilemma.

Kærlig hilsen
Elisabeth

Vel mødt.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar