RESPEKTFULD KOMMUNIKATION

RESPEKTFULD KOMMUNIKATION

Jeg omgiver mig gerne med mennesker, der opmuntrer mig og bringer det bedste frem i mig. Jeg foretrækker at undgå drama og negativitet, og i stedet fokuserer jeg på at kommunikere med smil, respekt og venlighed. Jeg fejrer livets gaver og dets iboende positive energi, uden misundelse eller had. Min vigtigste opgave herfra er at fremelske det absolut bedste i mig selv, som kan smitte af på alle andre omkring mig.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Respektfuld kommunikation er en færdighed og handler om bevidstgørelse om den måde vi taler til os selv og andre. Vil du lære det så er et executive coachingforløb med fokus på dette en mulighed. Kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar