Jeg følte mig helt igennem godt behandlet

Anna Helene forbereder sig altid grundigt.
Det handler jo om dig.

Anna Helene lyttede til mig og huskede ting fra tidligere coaching samtale. Hun er rigtig godt til at male visuelle billeder af situationer som jeg forstår og kan sætte mig ind i, uden at jeg føler at jeg bliver talt ned til. Vi talte ikke kun om ét emne men kom rundt om mange emner, som i virkeligheden berørte lige præcis dét emne som var relevant for mig. Anna Helene viser oprigtighed, tilstedeværelse og tænker over det som bliver sagt. Jeg følte mig godt tilpas i hendes selskab, og der gik ikke lang tid før hun fik lov at komme ind til dér hvor det også gør ”ondt”. Anna Helene har en god energi omkring sig og det smitter af og når jeg gik fra dagens coachingsamtale, følte jeg mig fyldt op med positivitet og glæde. Det jeg bed mærke i ved vores samtaler var, at Anna Helene ikke tøvede med at dele ud af egne erfaringer og ting som kunne sammenlignes med hendes egen familie, og det gør altså noget ved tilliden imellem os. Jeg må indrømme at det i starten var svært at imødekomme de forslag som Anna Helene kom med, men jeg vidste jo også godt at hvis jeg ville videre var det dét som skulle til, og Anna Helene var ikke bange for at give mig udfordringer som pressede mig lidt fordi det jo trykkede mig ud af min komfort zone. Anna Helene har fået mig til at indset, at hvis man vil ændre noget, så er man også aktivt nødt til at gøre noget, også selv om man i starten kan føle sig lidt ”fjollet”. Og sjovt nok virker det!

Rikke, Hillerød

Skriv et svar