Jeg genfandt hurtigt mine styrker og gode energi igen 🥰

Efter en svær tid med flere ændringer i mit liv havde jeg brug for støtte og hjælp til at finde balancen i mit liv.

Så formålet med at kontakte Anna Helene og Anders var at få hjælp til hurtigt at finde mine styrker og genfinde min gode energi igen.

Efter en kort dialog med Anders var jeg ikke i tvivl om, at han og Anna Helene var det rigtige valg og præcis det jeg havde brug for. Der var 100% fokus på mig og mine ønsker til et executive coachingforløb.

Hele forløbet har været professionelt og super godt. Med input og dialog om, hvad der var mit mål, har vi sammen gennem dialog m.v. præcis opnået det, som var målet og faktisk meget mere end det, da jeg har opnået styrket selvindsigt, mere ro, lykke og velvære.

At få lavet en personlig professionel iEQ9 personprofil gav et rigtig godt udgangspunkt for hvad der konkret kunne arbejdes med. At kunne reflektere og vurderer sine egne styrker og udfordringer og få konkrete værktøjer at arbejde med, gav mig et godt fundament. iEQ9 profilrapporten kan jeg også i fremtiden tage frem og anvende, som input til at arbejde videre med min egen personlige udvikling.

Jeg kan absolut kun anbefale et executive coachingfoløb med Anders og Anna-Helene.

Lisbeth Arenfeldt

Skriv et svar