Jeg tager livet ind og giver mig fuldt ud.

Hjerneforskning viser, at mere end 50.000 tanker opstår i mit sind dagligt.

Både gode og dårlige; og de dårlige har en tendens til at blive virale cyklusser, der klæber sig til mit sind.

Jeg træner min opmærksomhed i at lade tankerne passere som skyer på en blå himmel, idet jeg forstår at jeg er den blå himmel, eller en anden analogi; tankerne er strømme og bølger i det dybe hav vel vidende at jeg er vandet. Eller som kvantefysikken, hvor tankerne opstår fra et uendeligt plan af muligheder 💥

Jeg er jo IKKE mine tanker!

  • de er kun muligheder, der opstår fra bevidsthedens uendelige rige, nogle fra kendte og forprogrammerede plateauer i min hjerne 🧠- andre kommer ud af det blå 🧐

Jeg har fundet en enorm lettelse og ro i sindet ved at øve mig i at give slip på mine tankespind; og hvis jeg engagerer mig i dem, fokuserer jeg på de positive, der udløser og driver mine innovative og skabende kræfter.

Det giver mig følelsen af Fred, Kærlighed, Harmoni og Lykke. 🙏❤️🥰

I erkendelse af dette, gør jeg mit allerbedste for at øve mig i bare at være den jeg er – klamrer mig ikke mere til mit egos illusoriske negative tanker om den ikke eksisterende fortid og fremtid💥

Jeg tager livet ind og giver mig fuldt ud.

En løbetur for alle sanser er på vej 🥰💥🙏

God Søndag ❤️

Skriv et svar