Om at jeg er god nok

ARACA® Snak™ nr. 115 – 13/4-2024 🇩🇰💥

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at jeg er god nok.

Hovedbudskaberne i lørdagssnakken i dag er:

1. Naturen og Placering: Vores samtale foregår i Gels Skov ved Gels Bakke, hvor vi oplever en skov fyldt med anemoner.

2. Selvaccept og Selvkærlighed: Et centralt tema i samtalen er budskabet om selvaccept og det at elske os selv mere hver dag. Vi nævner et kort med budskabet “jeg er god nok”, og det understreges, at vi ikke behøver kæmpe for at blive bedre, men i stedet skal elske og værdsætte os selv som vi er.

3. Krop og Sundhed: Vi diskuterer, hvordan det er vigtigt at tale kærligt til vores krop, og hvordan kroppen arbejder hårdt hver dag for at helbrede sig selv og opretholde sundhed.

4. Selvtale og Mental Sundhed: Vi taler om vigtigheden af en positiv indre dialog og det at minde os selv om, at vi er gode nok. Vi diskuterer også hvordan negative tanker og “egoet” kan påvirke vores selvbillede.

5. Små Skridt og Daglige Sejre: Samtalen drejer sig om at tage små skridt for at forbedre os selv og værdsætte daglige sejre. Vi opfordres til at smile til os selv og anerkende de små ting vi har opnået i løbet af dagen.

6. Almindelige Daglige Handlinger: Vi nævner almindelige handlinger som at sætte i opvaskemaskinen som eksempler på små daglige succeser, der kan booste vores følelse af at være “gode nok”.

7. Naturens Bekræftelse: Vi omtaler, hvordan hver lille anemone i skoven også synes, at vi er gode nok, som en metafor for naturens enkle accept.

8. 8. Afslutning og Påmindelse: Vores samtale afsluttes med en påmindelse om, at vi alle er gode nok som vi er, og det er vigtigt at huske på dette i dagligdagen.

Disse punkter indfanger essensen af vores samtale, som både fokuserer på selvaccept, hverdagens små glæder, og vigtigheden af positiv selvtale.

Se og hør lørdagssnakken her

Og på vores sociale medier.

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed

#ACTMatrix

#Coaching

Skriv et svar