Selvværd, selvkærlighed og selvtillid.

Et af Anna Helene‘s specialer er, at hjælpe dig med at udvikle dit selvværd og selvkærlighed som kvinde eller mand.

Det har været et tema i hendes eget liv og hendes livserfaring som “coach” for 3 børn, mand, familie og arbejdskolleger m.v. igennem mere end 25 år.

Hun har hjulpet flere klienter gennem de senere år som certificeret coach, og det skaber grundlaget for hendes lytning og sparring når coachingen fokuserer på temaet selvværds- og selvkærlighedsudvikling. Eller med andre ord, at hjælpe dig med at vikle dig ud af et lavt selvværd, og begynde træningen med kærligheden til dig selv. Det handler blandt andet om et trygt læringsmiljø og små skridt ud af gamle vaner, afprøve nye, og komme hjem til dig selv og det fantastiske menneske du er og altid har været.

Hjerneforskningen viser vi skal bruge 40-60 repetitioner af en ny adfærd, før den begynder at fæstne sig som en ny vane. Det er det en coach kan hjælpe dig med over en kortere periode, og blandt det ARACA® metoden hjælper dig med både før, under og efter en coaching session og efter et coachingforløb slutter naturligt.

Anna Helene hjælper dig med at vikle dig ud af et lavt selvværd i små trygge skridt.

At få styr på selvværdet er en af de største gaver du kan give dig selv, og den direkte vej til harmoni, lykke og velvære med dig selv og andre.

En god måde at illustrere hvad selværd er for en størrelse, er et træ, som nedenfor.

Reflekter eventuelt over hvad en tryg og uvildig samtale med Anna Helene om styrkelse af dit selvværd kunne give dig af værdi i din hverdag og samværd med andre.

Skriv et svar