Hvad er dit evolutionære formål❓

Tænk en gang hvis vi blev vækket til nyheden imorgen tidligt om at der nu er fred i og mellem mennesker i verden❓

Vores fælles evolutionære formål i vores liv og i vores coachingvirksomhed, ARACA® – det handler om dig™, handler om netop dette og vores kald:

Anna Helene Hjort
Certificeret ICF Coach og iEQ9 practionert
Anders Christian Hjort
Akkrediteret Executive Coacb

ANNA HELENE OG ANDERS CHRISTIAN BIDRAGER TIL AT SKABE EN VERDEN, HVOR DET ER TRYGT AT ELSKE SIG SELV OG HINANDEN 🥰

Art: Per Hillo ❤️

Vi har fundet inspirationen i Louise Hays smukke ord nedenfor, og håber de vil inspirere dig også:

JEG BIDRAGER TIL AT SKABE EN VERDEN, HVOR DET ER TRYGT AT ELSKE HINANDEN

“Vi kan være med til at skabe en verden, hvor det er sikkert for os at elske hinanden – hvor vi kan blive elsket og accepteret, nøjagtig som vi er. Det ønskede vi alle som børn – at blive elsket og accepteret, som vi var, og ikke først når vi blev større eller klogere eller kønnere eller lignede vores kusine eller søster eller naboen på den anden side af vejen mere, men at blive elsket og accepteret, nøjagtig som vi var.

Vi vokser op og ønsker det samme – at blive elsket og accepteret, nøjagtig som vi er lige her og nu. Men den kærlighed opnår vi ikke fra andre mennesker, hvis vi ikke kan give os selv den. Når vi kan elske os selv, bliver det nemmere for os at elske andre mennesker. Hvis vi elsker os selv, sårer vi ikke os selv eller andre mennesker. Vi slipper alle fordomme og overbevisninger om, at den ene eller den anden gruppe ikke er god nok. Når vi indser, hvor utrolig smukke vi alle er, har vi svaret på fred i verden – en verden, hvor det er trygt for os at elske hinanden.” – Louise Hay.

Hvad er dit evolutionære formål❓

www.araca.dk

Art: Rikke Hagen og Per Hillo

Design: Rikke Hagen ❤️

Skriv et svar