Coaching af unge talenter – Fast-track til at udvikle unge ledere der virker og får succes med sig selv og deres team💥

Rejsen fra livsforandring til livsforundring 💥

Vi er i en tid, hvor hyppige eller pludselige forandringer skaber frygt, utryghed og tvivl.

Millioner af mennesker vikler sig ind i negative tankespind og ender i en fastlåst livs- eller jobsituation.

Vi er i en tid, hvor også langtidssygemeldinger, henvisning til psykolog, terapeut og brug af psykofarmaka er stigende, hvilket rammer effektiviteten og innovationsevnen i danske virksomheder.

Det dokumenteres f.eks. i internationale studier omkring menneskers trivsel fra henholdsvis Deloitte, hvor 76% har oplevet eller oplever udbrændthed, og Gallup, hvor 87% er uengagerede i deres jobsituation.

Er det så så underligt, at virksomhedsledere søger løsninger, og f.eks. rækker ud efter en Executive Coach, der kan give perspektiv, specialiseret ekspertise, følelsesmæssig støtte og klar tænkning i trygge og fortrolige rammer❓

Det skete så igen i sidste uge, hvor en topleder rakte ud til os, og ønskede at støtte sin unge succesfulde medarbejder i sin nye rolle som leder af et team på 5 erfarne og tekniskt kompetente kolleger.

Vi blev bedt om at hjælpe det unge menneske i at komme godt fra start i lederrollen uden at glemme sig selv, som mange gør, og klæde på med coaching og ledelsesværktøjskasse, så succesen og resultaterne kan fortsætte for alle parter.

Vi elsker at arbejde med unge talenter, og de elsker at arbejde med os mod et fælles formål:

I dette tilfælde, at fået et ungt talent sikkert og hurtigt fra start i ledelskarrieren💥

Har du et ungt talent du som du vil kræse om som topleder, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale på min mail: ahh@araca.dk.

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™

Anna Helene Hjort 🌞

Klienthistorie: https://www.araca.dk/2021/04/26/jeg-fandt-ud-af-hvordan-jeg-kan-bruge-mig-selv-mere-effektivt-i-min-lederrolle/

Skriv et svar