Jeg har rykket mig meget på det personlige plan 💥

“Det er ikke nemt, men fra jeg startede hos Anna-Helene og til nu, har jeg rykket mig meget på det personlige plan” fortæller Louise.

Her er så endnu en virkelig historie om ARACA® Coaching fortalt af en af vores seneste klienter:

A nkomst

Når du kommer ind til Anna-Helene mødes du af en meget smilende og rolig person. Og det er lige præcis den ro Anna-Helene har, der fylder rummet og gør at du hurtigt føler dig tryg i Anna-Helenes nærvær. Det gjorde jeg i hvert fald.

R efleksion

Anna-Helene har hjulpet mig rigtig meget i at forstå mine følelser, hvilke var ægte og hvordan jeg bedst anerkendte dem, og hvordan jeg på bedste vis skulle håndtere dem.

A lternativer

Et stort fokus område i min coaching hos Anna-Helene var meget at tro på mig selv, min egen kunnen og løfte mit selvværd. Jeg lærte meget om at finde det i mig selv, fremfor i anerkendelsen fra andre. Vi brugte en del tid på at arbejde med, at jeg skulle finde ind til det der gjorde mig godt, hvad jeg havde brug for at finde min egen ro og tro på mig. Anna-Helene er rigtig god til at stille de irriterende (men vigtige) spørgsmål, som gjorde at jeg virkelige reflekterede over tingene og de følelser jeg oplevede. Anna-Helene kommer ind til kernen gennem hendes spørgsmål og støtter og hjælper en gennem processen.

C ourage

Og så er Anna-Helene virkelig god til at ”male et billede” af ens følelser og reaktioner. Hun gør det gerne meget karikeret, men budskabet bliver forstået gennem grin og smil, men også alvor. Måden hvorpå Anna-Helene visualiserede følelserne hjalp mig meget. Hun er god til at holde fast og hjælpe en med at komme frem til det der fylder. Jeg oplevede flere AHA oplevelser hos Anna-Helene.

A ktivtet

Jeg bruger stadig de redskaber jeg lærte hos Anna-Helene og jeg har dem med mig i min forsatte udvikling af mig selv.

Jeg ville helt sikkert anbefale Anna-Helene til mine venner og kollegaer. Jeg vil give 9 ud af 10 stjerner.

Endnu en gang tusind tak ❤

Knus fra Louise

Skriv et svar