Glædelig Jul og et kærligt nytår til dig i 2023 🥰

Glædelig Jul og et kærligt nytår til dig i 2023 🥰

Vi er meget taknemmelige for de mange nye strategiske partnere, virksomheder og klienter der har vist os deres tillid og sendt deres teams, kolleger eller medarbejdere vores vej i 2022, og vi glæder os over at vi kan hjælpe med at få alle godt videre med øget selvindsigt, #psykologiskfleksibilitet og #psykologisktryghed.

Nu falder jukefreden over os, og vi kan se tilbage på et år hvor vi har været tro og handlet mod vores fælles formål med at skabe mere fred i verden, ved at starte med at finde freden i os selv.

Vi markedsfører, Crowdcaster, Youtuber, sælger, forbereder os, coacher klienter i ARACA® Husets trygge rammer, holder foredrag, teamworkshops, følger op og får glade kunder der anbefaler os til andre, vi har det sjovt og griner meget, vi bogfører og tjener penge, dygtiggør os fagligt og menneskeligt, og bruger selv de simple evidensbaserede ARACA® værktøjer og processer vi anvender sammen med vores klienter. Altid ACT-Matrixen først! – Det virker!

Vi glæder os til 2023 der starter med en fyldt pipeline, og hvor vores Projekt Nyvoksne skal foldes endnu mere ud, og vi får vores ARACA® Coaching Buzz, så vi kan rejse ud i verden og realisere alle vores fælles formål.

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort ❤️

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar