9 INDGANGE TIL NÆRVÆR

9 INDGANGE TIL NÆRVÆR

Jeg ønsker at udtrykke min største taknemmelighed for 3 uforglemmelige dage, jeg har haft på workshoppen om Enneagrammets “9 indgange til nærvær.”

Dagene har været fyldt med værdifulde indsigter og givende øjeblikke.

At dykke ned i Enneagrammets verden under Russ Hudsons kyndige vejledning er en fantastisk læringsrejse. Jeg er taknemmelig for de nye indsigter, som har givet mig en dybere forståelse af mig selv og mine medmennesker. De praktiske øvelser og refleksioner har givet mig redskaber til personlig vækst og til at forbedre mine relationer.

Nu ser jeg frem til at integrere de nye indsigter i mit daglige liv og i arbejdet med mine skønne coaching-klienter.

Tak til jer alle, inklusive Flemming Christensen fra Enneagrammet Next Level – Vi der bruger Enneagrammet for at gøre denne oplevelse mulig, berigende og mindeværdig.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar