NÆRVÆR

NÆRVÆR

Når jeg er nærværende, lytter jeg til dig med mit hjerte, ser din skønhed gennem mine øjne, hører din smukke stemme gennem mine ører, kærtegner dig mig med mine hænder, smager dine kys, din salte hud og dufter din parfume, så står verden stille, jeg giver slip, er i et og forenet med dig, og jeg er ikke mere.

Jeg sætter alt andet til side for at være fuldt til stede med dig, du er vigtig for mig, den jeg elsker, men aldrig ejer. Jeg mærker efter og genfinder den evige ro, kærlighed og lykke, der altid er til rådighed for mig i nuet.

Nærværet er mit smil, min opmærksomhed i samtalen, min hjælpende hånd, kærlige ord der kan forvandle selv det mest almindelige til noget helt magisk, hvor jeg glemmer tid og sted.

Det er den kraft, der forstærker mine forbindelser, styrker min sjæl, minder mig om at jeg deler nuet med dig og alt, og giver livet dets dybde, mening og betydning. Jeg er i et med dig og vi deler og fejrer vores fælles enhed, væren og væsen – for evigt.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar