Anbefaling

Det er dejligt at se, hvordan vores klienter har integreret ARACA® ACT Matrixen i deres daglige adfærd. Dette demonstrerer coachingens effektivitet i at skabe varige forandringer i både tankegang og adfærdsmønstre. Det er bemærkelsesværdigt, at denne klient nu ubevidst anvender værktøjet til at tage deres eget perspektiv og undgå tilbagefald i tidligere fastlåste mønstre. Dette er et godt eksempel den betydelige indflydelse, executive coaching kan have på en persons professionelle vækst og evne til at træffe mere konstruktive beslutninger i pressede situationer.

Er du nysgerrig på at lære mere omkring, hvordan executive coaching kan hjælpe dig i din hverdag?

Så kontakt mig for en uformeld samtale her:

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar