Klientfeedback

Kære Anna Helene

Jeg tænkte, at jeg ville give dig en tilbagemelding efter mine rigtig gode coaching møder hos dig de seneste måneder. 😊

Jeg gik ind i det med åbne øjne, og troede egentlig “bare”, at det var en slags udvidet personlighedstest og tilbagemelding om min personlighed og snak om karriere muligheder.

Men det viste sig lynhurtigt at være noget helt andet og langt dybere, hvor du virkelig få “åbnet op for mig”, og om hvordan jeg kan bruge mine styrker i min omverden. Men også hvordan jeg med udgangspunkt i mig selv og mine styrker kan “håndtere” personer og situationer, som jeg tidligere har haft det svært med. Og det virker!

Så tusind tak for nogle fantastisk lærerige coaching snakke, som jeg siden har kunne bygge videre på både fagligt, personligt og i mine snakke med Anders. Jeg vil klart have Araca i baghovedet, når talen falder på personlig udvikling og coaching i eller udenfor min virksomhed.

Tak endnu en gang for nogle lærerige, dybe snakke om mig, min omverden samt interaktionen med mine kolleger og kunder. Den nye indsigt og nye værktøjer får jeg helt sikkert glæde af i mit professionelle og private liv mange år frem!

Key Account Manager

Kommunikation og digital transformation

One thought on “Klientfeedback

Skriv et svar