KÆRLIGHEDSMAGNETISME

KÆRLIGHEDSMAGNETISME

Kærligheden er som en stærk magnet gemt i mig. Den trækker mig gradvist ind til sig, selvom jeg forestiller mig, at jeg gør det af egen fri vilje. Når jeg er tæt nok på, sætter den en stopper for mine andre gøremål, gør mig helt stille, og opsluger derefter mine “personlige strømninger”, mine personlige historier, min identitet og mit egos programmer.

Kærligheden overvælder mit intellekt og oversvømmer hele mit væsen.

Jeg bilder mig selv ind, ​​at jeg udvikler mig hen imod den over tid, men virkeligheden er, at jeg er som jernspåner, og det er kærlighedsmagneten, der trækker mig hen imod den.

Processen med at finde kærligheden i mig selv er en form for kærlighedsmagnetisme, og nøglen til den er at give slip på min modstand mod den og overgive mig til den ubetinget og frygtløs.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar