3 MÅDER JEG TAGER ANSVAR FOR MIG SELV OG MIN MENTALE SUNDHED 💥

3 MÅDER JEG TAGER ANSVAR FOR MIG SELV OG MIN MENTALE SUNDHED

  1. En dårlig dag betyder ikke at hele livet er dårligt. Jeg starter altid på en frisk hver morgen med et smil til mig selv og derefter til dem jeg møder på min vej. 😊
  2. Hvis noget stadig generer mig efter 24 timer, så deler jeg det inden for 48 timer.😅
  3. Den kritiske dommer i mit hoved fortæller mig ikke sandheden, og den har derfor ikke min bedste interesse på hjerte. Min hjerne kan heller ikke multitaske. Det betyder f.eks. at mit sind ikke kan være taknemmelig og ængstelig på samme tid. Når angsten for fremtiden dukker op i mig, så spørger jeg bare mig selv: hvad er jeg taknemmelig for lige nu. 🙏

God Lørdag 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene 🌞

araca.dk

psykologiskfleksibilitet

psykologisktryghed

coaching

Skriv et svar