OM AT LEDE GENNEM SPØRGSMÅL ❓

OM AT LEDE GENNEM SPØRGSMÅL❓

Toplederen kom stresset hjem fra arbejde, og hun instruerede sin 5 årige datter om at hun skulle arbejde til sent på aftenen for at nå en vigtig deadline på arbejdet dagen efter, og at hun derfor IKKE om nogen omstændigheder ville forstyrres.

Ved sengetid bankede det stille på døren til arbejdsværelset, og datteren kaldte kærligt: “Moar?”

Toplederen svarede vrissent: “Jeg jo har fortalt dig jeg ikke vil forstyrres, jeg har ikke tid nu, gå op til far!”

5 minutter senere kom hendes mand ind og spurgte: “Hvorfor behandlede du din datter på den måde? Hun kom grædende op til mig. Hvorfor spurgte du hende ikke bare hvad hun ville? Er du klar over at hun bad mig hjælpe med lavet en kop kaffe til dig, og hun ville bare ville hjælpe dig, give dig et kram, og sige pænt godnat til dig?”

Skriv et svar