TAKNEMMELIGE ER VI 🙏

TAKKENEMMELIGE ER VI 🙏
Meget meget hyggelig crowdcast med dejlige og engagerede mennesker fra hele landet og USA. Alle, både unge og gamle bidrog til aftenens tema om “Taknemmelighed” og vi delte forskningsbaserede taknemmelighedsrutiner der kan bringe glæde og velvære til os selv og andre.

Vi præsenterede bl.a. et af de effektive værktøjer der kan bringe mere glæde og mindre stress: “Taknemmelighedskortet” som vores gode venner Per Hillo og Jesper Bay-Hansen har kreeret, og som nu kan købes i vores ARACA® Shop™ fra 1. Maj.

Hvis I er interesserede kan I bestille et eller flere eksemplarer allerede nu pr. Sms til Anna Helene på mobil 60 66 26 42, så længe lager haves.

Pris inkl. forsendelse 250,- inkl. moms.

Var det noget❓

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🌞

araca.dk

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Skriv et svar