TO-DO, TA-DA OG TO-BE-LISTER💥

TO-DO, TA-DA OG TO-BE-LISTER💥
Har du nogensiden været nysgerrig og opmærksom de emotionelle og følelsesmæssige forskelle på dine svar på spørgsmålene HVORFOR❓, HVAD❓og HVORDAN❓

Jeg tror, ​​de fleste af os har dage, der både er oppe og/eller nede, og vi oplever der er aldrig nok timer i døgnet til at få tingene gjort eller færdiggjort – det være sig i vores private eller professionelle liv.

Vi kan hurtigt blive overvældede og ude af balance og slutte dagen med en følelse af %&*^(%! dig!

Jeg kunne starte dagen med at tænke.
“HVAD skal jeg lave i dag…?” og så tage et kig på min TO-DO liste (som på en eller anden måde aldrig ser ud til at blive kortere…) Og som dagen fortsætter, krydser jeg et par ting af, men flere nye tilføjes, da det “at sige NEJ” måske ikke føles som en mulighed.

Istedet starter jeg min dag med at spørge: “HVORDAN vil jeg VÆRE i dag?”

Rolig, venlig, disciplineret, taknemmelig, yndefuld, generøs, selvsikker, imødekommende, smilende…

Jeg vælger DEN VÆREN der føles mest rigtigt for mig idag, og gør dette til min TO-BE-liste. Jeg slipper kontrollen og går igang med det vildt vigtigst først – mine 4%’ere på min TO-DO-liste.

Og uanset HVAD jeg gør er mit fokus på HVORDAN jeg gør.

Og i løbet af dagen tjekker jeg så ind i et par minutter, og spørg så dig selv “HVORDAN har jeg det lige nu?”

Istedet for at krydse min TO-DO liste af inden jeg går til ro, så sætter jeg farten ned, laver min TA-DA liste (eller Har gjort kortet) OG bekræfter min TO-BE-liste.

Jeg er særligt nysgerrig og opmærksom på hvad der er anderledes og hvordan det føles.

Hvis dette giver mening for dig, så afprøv dette, og være nysgerrig og bemærk hvad sker…, og del gerne dine oplevelser her i tråden!

HVORFOR❓

Når du har prøvet det kender du svaret 😉

Glædelig søndag 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💥

Du kan købe den lille bog “Har Gjort kortet” og lægge farver på Per Hillos skønne fortryk via vores facebook side med 50,- rabat.

God fornøjelse 💥

psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Skriv et svar