SÆT TEMPOET NED 🐣

SÆT TEMPOET NED 🐣

Livsmestrings-guiden™ er skrevet af Anna Helene og Anders Christian Hjort og handler om at sætte tempoet ned og tage sig tid til at reflektere over ens tanker, følelser og handlinger for at opnå øget mental sundhed og trivsel. E-bogen anbefaler at bruge flow writing, ekspressiv skrivning og refleksion til at øge den psykologiske fleksibilitet og tryghed i sociale sammenhænge, og bidrage til at opfylde FNs verdensmål 16 omkring fred i verden.

Guiden er et bidrag til at skabe fred i verden ved at skabe fred i os selv. Den hjælper med at øge mentale fleksibilitet og sænke tempoet i hverdagen. Refleksioner og skriverier kan foretages dagligt, ugentligt eller på et passende tidspunkt.

E-bogen kombinerer refleksion og skriveteknikker og kan hjælpe med at reducere stress, øge selvindsigt, selvaccept og mental sundhed. Ved at udforske og bearbejde tanker og følelser kan man opbygge et mere positivt selvbillede og blive mere kreativ.

Livsmestrings-guiden™ er en anbefaling til alle, der ønsker at sænke tempoet, reflektere over sig selv og øge mental sundhed og trivsel.

Du kan bladre og downloade e-bogen på LinkedIn lige her:

https://bit.ly/3KJfgiw

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar