SELVLEDELSE

SELVLEDELSE

Dejlig dag til dig 🌞

Ved at flytte målingen af “min succes” væk fra mål og resultater (som uundgåeligt, og som minimum, er delvist afhængige af faktorer uden for min kontrol) og hen imod processen om bevidst at handle på mine grundliggende værdier (som er helt inden for min kontrol), får jeg adgang til den stærke følelse af mening, formål og selvstændighed.
Det virker og gavner min trivsel.

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

På vores hjemmeside kan du nu blive inspireret til coachingtemaer, der kan bidrage til din personlige udvikling som leder og ansvarlig for dit eget liv.

Se de 3 interpersonelle færdighedstemaer vi inviterer dig til her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar