Freden i mig…

“Freden i mig bidrager til fred i verden.”

Det er vores motto og vision og det meningsfulde i vort virke”, fortæller Anna Helene, der er certificeret ICF coach og stifter af coachingvirksomheden ARACA®.

“Vi er optagede af at skabe en verden med fred og kærlighed, og det starter med at det enkelte menneske finder freden i sig selv, for derefter at kunne bidrage til freden i verden omkring os.”, forklarer hun.

“Vi vil altid være nysgerrig på vores klienter og deres liv – og vi vil gøre vores bedste for at bringe dem godt og sikkert videre. Vi samarbejder med mennesker i alle aldre for at styrke deres selvindsigt og selvværd gennem personlig coaching.”, fortsætter Anna Helene videre.

“Trygge rammer, klar struktur og simple værktøjer hjælper den enkelte på vej til selvbevidsthed, selverkendelse og selvledelse.

Følelsen af indre ro, harmoni, lykke og velvære er resultater vores klienter fortæller om efter deres personlige og fortrolige coachingsamtaler med os over kortere eller længere perioder.

Vi lærer dem ARACA®-metoden og den tilhørende værktøjskasse, så de selv kan arbejde struktureret videre med deres indre og ydre selvitalesættelse, ligesom de selv vil blive i stand til at måle udviklingen, og følge hvordan deres psykologiske fleksibilitet, trivsel og velvære løbende forbedres.”, afrunder hun med passion i stemmen.

Du kan kontakte Anna Helene her, hvis du vil vide mere.:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar