Om at tage det fulde ansvar for mit liv

ARACA® Snak™ 19/8-2023 🇩🇰
3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at tage det fulde ansvar for mit liv.

De 3 budskaber:

  1. Brombær som symbol for muligheder: I lørdagens ARACA® snak blev brombær brugt som et symbol på de mange muligheder i livet. Ligesom der er masser af brombær, er der også masser af muligheder for os at gribe i vores liv.
  2. Tag ejerskab med positive bekræftelser: Gennem at bruge positive bekræftelser og skifte fra offerrollen til de styrkebbaseredr rollen, kan vi tage ejerskab for vores liv. Ved at anerkende vores egen styrke og tage ansvar for vores handlinger og valg, bryder vi ud af hjælpeløshedens mønster.
  3. Små skridt og indre styrke: Ved at tage små skridt og mærke vores indre styrke kan vi opnå ro og glæde. Det handler om at vende hjem til os selv og trække vejret dybt, når vi bliver fanget i tankemylderet. Dette bringer os i kontakt med vores intuition og guider os mod det rigtige valg.

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar