Struktur og tryghed

Vi oplever at vores klienter melder positivt tilbage på vores trygge rammer og ARACA® processen. Der er flere grunde til at vi har fokus her:

  1. Tryghed: Et trygt coachingrum er grundlæggende, da det skaber tillid mellem klienten og coachen. Uden tillid vil klienten måske ikke åbne sig fuldt ud eller være ærlig om sine udfordringer og følelser. Tryghed er grundlaget for en vellykket coachingrelation.
  2. Klar Struktur: En tydelig struktur i coachingprocessen er afgørende for at sikre, at målene for coachingen er veldefinerede, og at tiden bruges effektivt. Det hjælper klienten med at forstå, hvad de kan forvente, og hvordan de vil arbejde hen imod deres mål.
  3. Opfølgning: Opfølgning, som nævnt med i ARACA® strukturen, er afgørende for at holde styr på klientens fremskridt over tid. Dette sikrer kontinuitet i coachingprocessen og hjælper med at justere tilgangen, hvis det er nødvendigt for at opnå de ønskede resultater.

Disse tre elementer arbejder sammen for at skabe en vellykket coachingoplevelse, hvor klienten kan føle sig støttet, vejledt og i stand til at opnå deres personlige og professionelle mål, så de altid kommer godt og trygt videre.

Kontakt os for en snak om dine muligheder for at få et coachingforløb tilpasset netop dine behov for personlig udvikling her:

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar