VALG, VISDOM OG VELVÆRE

VALG, VISDOM OG VELVÆRE

Jeg forelsker mig i en aktivitet, og jeg gør den! Jeg finder aldrig ud af, hvad livet egentlig handler om, og det betyder heller ikke det store. Jeg udforsker nysgerrigt verden. Næsten alt er virkelig interessant, når jeg går dybt nok ind i det. Jeg arbejder så hårdt og så meget, som jeg vil, med de ting jeg bedst kan lide at gøre. Jeg ved hvad jeg er, tænker ikke på hvad jeg vil være, og med kærligheden som guide gør jeg hvad jeg vil i nuet – repektfuldt og venligt. Jeg holder et vis minimumsniveau på andre områder, så samfundet ikke forhindrer mig i at gøre noget som helst.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Vores crowdcast i aften 19.30-20.00 handler om afhængighedskriser omkring smartphones og sociale medier. Kom og vær med her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar