Araca og frøen Finn.

Araca og frøen Finn.

Et lille godnat eventyr før børn og voksne om rejsen gennem emotionernes univers.

I en fortryllet verden, hvor følelser blev til farverige blomster og lyse stråler, eksisterede en lille avatar ved navn Araca. Araca havde en magisk gave – hun kunne forstå og føle andres følelser dybt og nærværende.

En dag, mens Araca svævede over en smuk sø fyldt med vandliljer og glitrende fisk, mærkede hun en blanding af nysgerrighed og tristhed, der fyldte luften. Det var som om, at vandliljerne prøvede at fortælle en hemmelig historie, og fiskene svømmede i cirkler omkring noget uudforsket. Nysgerrig besluttede hun at følge denne følelse af nysgerrighed og tristhed og kom til kanten af søen.

Ved søen fandt hun Finn, en lille frø med store øjne, der skinnede som stjerner på en klar nat. Finn var kendt for sin nysgerrighed og sit ønske om at udforske verden udenfor søen. Men samtidig følte han sig trist, fordi han havde mistet sin familie og ikke vidste, hvor de var.

Araca blev straks grebet af Finns nysgerrige og triste sind. Hun satte sig ved siden af ​​ham og begyndte at sende bølger af forståelse og medfølelse gennem sin magiske evne. Hun lod Finn dele sine bekymringer og frygt og lovede at hjælpe ham med at finde sin familie.

Sammen begav de sig ud på en eventyrlig rejse for at finde Finns familie og udforske de skjulte steder i verden. De stødte på mystiske steder og skabninger, der hjalp dem med at løse gåder og finde sporene tilbage til Finns familie.

Historien om Araca og Finn blev en legende i verdenen, der mindede alle om, at nysgerrighed og mod kan føre til eventyr og opdagelser, selv i de mest triste øjeblikke i livet. Finn lærte, at han aldrig skulle stoppe med at udforske og tro på det ukendte, fordi det er der, hvor de mest vidunderlige overraskelser ofte gemmer sig.

God nat og sov godt.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet

Skriv et svar