Araca og elefanten Ella.

Araca og elefanten Ella.

I en vidunderlig verden, hvor følelser blev til rolige søer og høj himmel, eksisterede en lille avatar ved navn Araca. Araca havde en magisk gave – hun kunne forstå og føle andres følelser dybt og nærværende.

En dag, mens Araca svævede over et landskab fyldt med fredelige dale og stille skove, mærkede hun en bølge af ro og harmoni, der fyldte atmosfæren. Det var som om, at vinden bar en beroligende melodi, og træerne nikkede i takt. Nysgerrig besluttede hun at følge denne følelse af ro og kom til en frodig oase, hvor en majestætisk elefant ved navn Ella nød skyggen af en gammel træ.

Ella var kendetegnet ved sin utrolige ro og visdom. Hun var kendt i hele dalen som en kilde til fred og harmoni, og hendes tilstedeværelse spredte en følelse af ro til alle, der mødte hende. Hun havde lært at forbinde sig dybt med naturen og finde indre ro i det stille flow af floden og suset af vinden.

Araca blev straks grebet af Ella’s ro og harmoni. Hun satte sig ved siden af ​​elefanten og begyndte at sende bølger af indre fred og forståelse gennem sin magiske evne. Ella og Araca delte en stille tid sammen, hvor de lyttede til naturens symfoni og følte sig fordybet i øjeblikket.

Ella lærte Araca, hvordan man finder indre ro ved at forbinde sig med naturen og værdsætte de stille øjeblikke i livet. Sammen begav de sig ud på en rolig rejse gennem dalen, hvor de mødte andre skovvæsner og delte hemmeligheden om at finde harmoni og ro i en travl verden.

Historien om Araca og Ella blev en legende i dalen, der mindede alle om, at ro og harmoni kan findes ved at forbinde sig med naturen og værdsætte stille stunder. Ella blev en symbol på indre fred, og hendes tilstedeværelse mindede alle om vigtigheden af at finde balancen i livet og være i harmoni med sig selv og verden omkring os.

God nat og sov godt.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet

Skriv et svar