DET INTERESSANTE

DET INTERESSANTE

Lykken er besynderlig; lige pludselig er den der. Når jeg mindst venter den dukker den op. Uden nogen indsats eller søgen. Så er der den der bare, uventet og på mystisk vis, lykkens brus! Når jeg giver slip og bare er, flyder bevidst og årvågen i strømmen, uden bekymringer og frygt. Der ligger den og venter i baggrunden, ud af alt og intet dukker den op. Som skønheden ved blot at være til, er den der ubetinget til min rådighed, lige som kærlighedens kilde.

🌞 Dejlig dag til dig.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort – ICF Coach
ARACA® – det handler om dig.™

Coaching er et godt værktøj til at afdække lykken i dig selv. Kontakt mig for en uforpligtende samtale om mulighederne her.

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar