Om at leve i lethed og skønhed

ARACA® Snak™ nr. 107 – 10/2-2024 🇩🇰💥
3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at leve og arbejde trygt i lethed og skønhed.

Hovedbudskaber i lørdagssnakken i dag er:

  1. Vigtigheden af at skabe et hjem, der reflekterer personlig værdi og skønhed: Samtalen starter med en bekræftelse af, at ens hjem skal være et sted, hvor man føler sig tryg og i lethed, og at det er vigtigt at vælge bevidst, hvordan dette rum udformes for at gøre det til et vidunderligt sted at leve.
  2. Selvrefleksion og personlig vækst: Der er en dyb refleksion over, at uanset hvor man befinder sig, er det “jeg” man har med sig. Dette tyder på en forståelse af, at ens personlige velvære og indre tilstand er fundamentale, uafhængigt af ydre omstændigheder.
  3. Forskellen mellem det materielle og det personlige: Dialogen udforsker forskellen mellem at identificere sig med sit fysiske hjem (huset) og sit “indre hjem”, hvilket antyder, at det er ens personlige værdier og indre tilstand, der er mest afgørende for ens følelse af hjem.
  4. Håndtering af livets udfordringer: Der er en metaforisk diskussion om, hvordan man klæder sig på til livets stormvejr, hvilket indikerer, at man har et valg i, hvordan man forholder sig til og navigerer igennem livets udfordringer.
  5. Søgen efter indre ro midt i kaos: Gennem metaforen om at være i øjet af tornadoen fremhæves betydningen af at finde og bevare en indre ro, selv når man står midt i kaotiske eller udfordrende situationer.
  6. Betydningen af at skelne mellem fakta og følelser: Samtalen berører, hvordan man kan håndtere situationer ved at skille fakta fra følelser, hvilket kan hjælpe med at navigere i komplekse følelsesmæssige landskaber.
  7. Leve i nuet og slippe bekymringer om fremtiden: Der er en opfordring til at leve i nuet og ikke lade sig overvælde af bekymringer for fremtiden, hvilket antyder en tilgang til livet, der værdsætter nuværende øjeblikke og indre fred.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar