ANBEFALING 💥

På en skala fra 1-10 vil jeg give dig 10. 

Jeg synes, det har været givende at få mulighed for at se på mig selv og mine egne mønste med et blik udefra. 

Det har været godt at få stillet opgaver fra gang til gang i et realistisk tempo og med en passende ambition. 

Det har været rart, trygt og behageligt at være hos dig, og jeg føler, at du har mødt mig med en høj grad af anerkendelse, og du har været god til at pege på mit eget potentiale, som jeg har kunnet hægte mig på, når jeg har haft brug for at hente energi til forandring.

Jeg synes også, du har mødt mig og mine mønstre med en god, kærlig humor. Det har har hjulpet med til at se på mig selv med lidt afstand. (Fx når jeg har nævnt mine to-do lister, og du har sagt “sådan en er jeg gift med”) 

Mange hilsner og dejlig weekend til dig

Christine – virksomhedsejer

Skriv et svar