KÆRLIGHED ❤️

KÆRLIGHED ❤️
Jeg er kærlighed. Kærlighed er ikke en følelse jeg har.

Når jeg siger: “Jeg er kærlighed – kærlighed er ikke en følelse, jeg har” betyder, at kærlighed ikke er en ekstern faktor, jeg erhverver eller mister. Kærlighed er en essens, en tilstand af væren, der er dybt forankret i mit indre, og som jeg vælger at udtrykke og deler med andre.
Når jeg ser kærlighed som en del af mit væsen, begynder jeg at leve mit liv på en mere bevidst og meningsfuld måde. Jeg begynder at træffe beslutninger og handler ud fra kærlighed i stedet for frygt eller ego. Jeg lærer at elske og acceptere mig selv og andre, uden at være afhængig af ydre faktorer som succes eller anerkendelse.
Selvom kærlighed kan føles som en følelse, er den faktisk en mere fundamental del af mit væsen. Det er en kilde til styrke og modstandskraft, der hjælper mig med at overvinde modgang og finde mening i selv de sværeste tider.
Så jeg minder mig selv om, at jeg er kærlighed – det er ikke noget, jeg skal opnå eller miste. Jeg vælger at udtrykke og dele denne kærlighed med verden, og dermed skaber jeg mere kærlighed og harmoni omkring dig.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

En anbefaling:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar