PERSONLIG UDVIKLING 💥

PERSONLIG UDVIKLING 💥
Personlig udvikling kan ske på to måder: vertikalt (visdom) og horisontalt (viden). Vertikal udvikling sker når jeg tager mit eget perspektiv og udfordrer mine nuværende antagelser og verdenssyn, og dermed åbner op for nye måder at tænke og forstå på. Horisontal udvikling sker når jeg lærer nye færdigheder og udvider min viden og erfaring på en måde, der ikke nødvendigvis udfordrer mine grundlæggende antagelser.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

I maj laver vi alle vores webinars tirsdage kl. 19.30-20.15, og imorgen handler det om hvordan du håndterer og reducerer vrede og angst.

Vær med her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar