Om at lære at elske mig selv og blive stærk.

ARACA® Snak™ 15/7-2023 🇩🇰

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at lære at elske mig selv og blive stærk.

Selvkærlighed og at blive stærk er en vigtig rejse for mig, og jeg arbejder på følgende punkter:

  • Jeg øver mig i selvaccept og selvomsorg. Jeg accepterer mig selv fuldt ud med alle mine fejl og mangler. Jeg prioriterer min fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.
  • Jeg vælger at have positive tanker og tale venligt til mig selv. Jeg er bevidst om mine tanker og erstatter negative tanker med positive og opmuntrende tanker. Jeg anerkender mine egne styrker og fremskridt.
  • Jeg sætter sunde grænser og lærer at sige nej til ting, der ikke tjener mig. Jeg er opmærksom på mine personlige grænser og respekterer mine egne behov og prioriteter.
  • Jeg omgiver mig med støttende mennesker, der værdsætter og støtter mig. Jeg holder mig væk fra giftige forhold og søger relationer, der fremmer min selvværd og personlige vækst.
  • Jeg udtrykker taknemmelighed for de ting, jeg har i mit liv, og praktiserer selvpleje. Jeg finder glæde i aktiviteter, der nærer min sjæl og bringer indre ro.
  • Jeg sætter realistiske mål og fejrer mine fremskridt. Jeg bryder mine mål ned i mindre trin, og jeg fejrer hver eneste milepæl, uanset hvor lille den måtte være.
  • Jeg er tålmodig med mig selv, da selvudvikling er en livslang rejse. Jeg husker på, at det er normalt at have gode og dårlige dage. Jeg er åben for kontinuerlig vækst og forbedring, og jeg behandler mig selv med kærlighed og venlighed undervejs.

På denne måde arbejder jeg på at udvikle selvkærlighed og styrke i mit liv.

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar