Anbefaling

Psykologisk tryghed.

Psykologisk tryghed spiller en afgørende rolle i executive coaching, da det giver klienten et miljø, hvor man føler sig fri til at udforske deres tanker, følelser og udfordringer uden frygt for at blive dømt eller opleve negative konsekvenser.

Dette skaber et rum, hvor klienten kan åbne op, være ærlig og således opnå dybere selvindsigt og personlig udvikling.

Når klienten føler sig tryg, kan de bedre erkende deres styrker og svagheder, identificere muligheder og overvinde hindringer med større tillid. Den positive atmosfære og psykologisk tryghed i coaching rummet bidrager til et mere meningsfuldt og effektivt samarbejde mellem coach og klient.

Interesseret i en coachingrejse?

Kontakt os her:

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar