PARFORHOLD

PARFORHOLD

Når min partner laver en tåbelig, men uskyldig fejl (efterlader sin telefon i taxaen, glemmer sit pas, når han skal til lufthavnen, taber og knuser en uerstattelig genstand, laver en bule i bilen osv.) Så bliver jeg ikke sur på ham.
Det giver ingen mening (det var tilfældigt), og jeg opnår intet udover at eskalere en allerede ubehagelig situation til et unødvendig skænderi.

I stedet tænker jeg på det sådan her: som par vil vi hver især begå omkring 20 af disse ubehagelige fejl om året, og hvem forventer, at en af ​​dem vil ske netop i dag, men det gjorde den altså. Så det er bare ærgerligt, men også lidt sjovt, så lad os nu bare få det bedste ud af det.

Dette forvandler disse øjeblikke fra relationsskadende til relationsskabende. Der sker det der sker – jeg gør jo også tåbelige ting, og jeg vil meget hellere at min partner er en glad og smilende holdkammerat i stedet for give skældud som en vred forælder.

Jeg har ikke altid handlet på denne måde. Jeg lærte det af min mand. Jeg begik ofte tåbelige fejl, og det overraskede mig, at han aldrig blev sur på mig, og så begyndte jeg at gøre det samme som ham.

Det virker.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Har du et træningsprogram for din psykologiske fleksibikilitet?
Træner du løbende dine mentale muskler?

Hvis ikke så kontakt mig for et coachingforløb, hvor du får et effektivt værktøj du kan brude resten af livet.

Klientanbefaling:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar