Klienthistorie

“Det er en stor glæde at se, hvordan vores klienter tager initiativet til at forbedre deres liv og arbejde. Som denne executive coaching klient har bemærket, er ARACA® Matrixen en kraftfuld værktøj til at opdage og arbejde med de fastlåste mønstre, der kan påvirke vores præstation og trivsel. I vores Executive Coachingforløb udforsker vi, hvordan du kan integrere værdifulde erkendelser i din daglige praksis for at opnå endnu større personlig og professionel udvikling. Sammen går vi på opdagelse mod at styrke din evner til at træffe velovervejede beslutninger, når du bliver udfordret, og fremme en dybere forståelse af dig selv og dine reaktioner.”

Kontakt mig her for mere:

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar