EGO udvikling

NYHED!💥

Velkommen til vores helt nye evidensbaserede og minimum 12 måneders eksklusiv executive coachingrejse:

ARACA® EGO Udvikling™

  • En selvindsigtsrejse fra viden til visdom.

Udforsk Ego-udviklingens 9 Trin mod dyb mening og indre ro.

Opdag, hvordan din personlige selvindsigt kan skabe indre harmoni, øget glæde og velvære i din dagligdag, og samtidig bidrage til freden i verden omkring dig.

I en verden, hvor vi søger mening, indre ro, kærlighed og lykke, vil ARACA’s Executive coachingforløb lede dig på en bemærkelsesværdig rejse. Vores tilgang, baseret på avanceret forskning inden for vertikal personlig vækst, går fra trin 1 til 9 og giver dig mulighed for at forstå din personlige udvikling på et dybere niveau. Du udforsker og bliver bevidst om, hvordan din personlige ego-udvikling påvirker dit liv på alle områder i dit liv, relationer, økonomi og emotionel trivsel.

Gør dig klar til at tage del i en unik og eksklusiv opdagelsesrejse og bliv bevidst om din egen personlige ego-udvikling. Identificér dit nuværende udviklingstrin og lær, hvordan det påvirker alle aspekter af dit liv. Er du klar til at transformere viden til visdom? Så er dette coachingforløb måske noget for dig.

Se også vores korte intro video:

Kontakt os her, hvis du vil vide mere og kom med på listen til opstarten 1. November 2023:

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar