BETINGET LYKKELIG

BETINGET LYKKELIG

“Når jeg føler mig ærgerlig eller vred over, at nogen brød et løfte eller når en plan går i vasken på grund af uforudsete omstændigheder, så stopper jeg lige op, sætter tempoet ned og husker mig selv på, at det ikke er selve begivenheden der gør mig ærgerlig eller vred.

Det er min reaktion på begivenheden der spiller en afgørende rolle. Ofte bliver jeg ærgerlig og vred, fordi jeg er blevet trænet til at knytte min lykke til at bestemte betingelser opfyldes.

Hvor tåbeligt er det lige?

Min lykke afhænger jo ikke af ydre forhold, men at jeg ikke tillader min ærgerlighed eller vrede at overskygge min iboende lykke.

I coaching arbejder jeg med at udfordre og bevidstgøre mine klienter om dette reaktionsmønster, så de selv kan ændre denne adfærd og opnå en langt mere fleksibel og positiv tilgang til livets udfordringer.”

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Selværdskrise?
På tirsdag 19.30-20.00 handler vores crowdcast om selværdskriser, og hvordan man kan komme godt igennem dem og finde ind til dine styrker igen.

Se mere her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar