Mit meningsfulde virke som coach.

Som coach er jeg dybt rørt og taknemmelig for at se denne positive forandring i mine klienter. Det minder mig om, hvorfor jeg valgte denne profession:

  1. Selvtillid:

At være vidne til en persons rejse fra usikkerhed til at have fuld tro på sig selv og sine evner er utroligt belønnende. Jeg tror fast på, at alle har et utroligt potentiale indeni, og min rolle er at hjælpe med at bringe det frem.

  1. Værktøjer:
    Min intention er altid at udstyre mine klienter med konkrete og praktiske værktøjer, der kan hjælpe dem i deres daglige liv. At se disse værktøjer blive anvendt og gøre en forskel er hjertet af, hvad coaching handler om for mig.
  2. Fokus:
    I en verden fuld af distraktioner er det en ære at guide mine klienter mod at finde og bevare fokus på det, der virkelig tæller i deres liv.

Denne tilbagemelding understreger, for mig, det dybe engagement og partnerskab mellem coach og klient. Jeg er her for at støtte, guide og udfordre, men det er klientens vilje og indsats, der gør den reelle forskel. At se denne transformation ske er grunden til, jeg elsker mit arbejde som coach.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Kontakt mig hvis du gerne vil have et tilbud på et coachingforløb der er tilpasset dig:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar