Araca og enhjørningen Elio.

Araca og enhjørningen Elio.

Et lille godnat eventyr før børn og voksne om rejsen gennem emotionernes univers:

Engang i en fjern og fortryllet dal, boede en ung pige ved navn Araca. Araca var ikke som de andre børn i dalen. Hun havde en magisk evne – hun kunne føle andres følelser på en helt unik måde.

En dag, mens Araca gik en tur i skoven, bemærkede hun en underlig fornemmelse. Hun kunne mærke en dyb tristhed i luften. Følelsen kom fra en gammel og forladt hytte, der lå gemt mellem træerne. Araca fulgte sin intuition og gik ind i hytten.

Indenfor fandt hun en ensom og tårevædet enhjørning ved navn Elio. Elio var blevet skilt fra sin flok og havde følt sig dybt ensom i årevis. Araca satte sig ved siden af ​​ham og sendte ham kærlighed og forståelse gennem sin magiske evne.

Elio følte sig straks bedre tilpas i Aracas nærvær. Han begyndte at grine og fortalte hende historier om sine eventyr i skoven. Araca og Elio blev bedste venner, og hun besluttede at hjælpe ham med at finde tilbage til sin flok.

Sammen begav de sig ud på en spændende rejse gennem skoven. Aracas evne til at føle andres følelser hjalp dem med at undgå farer og finde den rigtige vej. De oplevede glæde, frygt, og til sidst, efter mange eventyr, fandt de Elios flok.

Da Elio blev genforenet med sin flok, var han så glad, at han sendte regnbuer ud af sit horn. Araca havde hjulpet Elio med at finde sin plads i verden, og i processen havde hun også lært noget vigtigt. At væren handler ikke kun om at føle dine egne følelser, men også om at forstå og hjælpe andre med deres.

Araca og Elio vendte hjem til dalen som helte, og hendes evne til at føle andres følelser blev en værdifuld gave for hele dalen. De levede lykkeligt til deres dages ende og delte eventyrlige historier om venskab og følelser med alle, der ville lytte.

God nat og sov godt.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Mere om bevidsthed om positive og negative emotioner her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar