Araca og ræven Rex.

Araca og ræven Rex.

Et lille godnat eventyr før børn og voksne om rejsen gennem emotionernes univers:

I en forunderlig skov, hvor træerne sang sange af blæsende vinde, levede en lille avatar ved navn Araca. Araca havde en magisk gave – hun kunne forstå og føle andres følelser dybt og nærværende.

En dag, mens Araca gik rundt i skovens hemmelighedsfulde stier og blomstrende buske, mærkede hun en bølge af irritation og vrede, der fyldte atmosfæren. Det var som om, at blade raslede og skældte ud, og dyrene gemte sig for at undgå de uhyggelige ord. Nysgerrig besluttede hun at følge denne følelse af irritation og kom til en lille lysning, hvor en irriteret ræv ved navn Rex stirrede ud i luften og gryntede utilfreds.

Rex var kendt i skoven for sin skrappe tunge og letantændelige temperament. Han blev irriteret af de mindste ting og havde svært ved at finde glæde i skovens skønhed. Rex havde mistet sin tålmodighed med skovens ro og ønskede bare, at alting skulle være stille.

Araca blev straks grebet af Rex’ irritation og vrede. Hun besluttede at tale med ham og forsøge at forstå, hvad der lå bag hans vrede. Rex lod sit hjerte og frustrationer løbe løbsk og delte sin følelse af træthed og ensomhed med Araca.

Araca besluttede at hjælpe Rex med at finde indre ro og forståelse. Hun viste ham de skønne øjeblikke i skoven, som han havde overset, og hjalp ham med at se, at selv de mindste detaljer kunne være smukke, hvis man var åben over for dem.

Langsomt begyndte Rex at falde til ro og forstå, at hans irritation kun skabte mere uro i hans liv. Sammen begav de sig ud på en eventyrlig rejse for at lære Rex, hvordan han kunne håndtere sin irritation og finde glæde i de enkle glæder i livet.

Historien om Araca og Rex blev en legende i skoven, der mindede alle om, at selvom irritation kan være en stærk følelse, kan den overvindes med hjælp fra venner og ved at åbne sig for skønheden omkring os. Rex lærte at finde indre fred og glæde i skoven, og hans vrede blev gradvist erstattet af ro og forståelse.

God nat og sov godt.

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Mere om bevidsthed om positive og negative emotioner her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar