Fyrret, hvad gør jeg nu?

Fyrret, hvad gør jeg nu?

Inden for en kontekst af at være blevet opsagt kan ACT Matrix Coaching have tre betydningsfulde effekter:

  1. Følelsesmæssig håndtering: Coachingen støtter i håndteringen af følelser som usikkerhed, stress og frustration efter afskedigelsen, hvilket kan hjælpe med at reducere den negative påvirkning af disse følelser.
  2. Karriereretning og genopbygning: ACT Matrix Coaching kan hjælpe med at skabe en ny retning i karrieren ved at identificere værdier og mål, hvilket kan hjælpe med at genopbygge en meningsfuld karrierestilstand efter afskedigelsen.
  3. Selvstyring og -ledelse:Coachingen styrker evnen til at styre og lede ens eget karriereforløb, hvilket er afgørende for at navigere succesfuldt i jobsøgningsprocessen og bevare en positiv tilgang til karriereskiftet.

Ny motivation og energi? – kom og vær med

https://www.crowdcast.io/c/yw1yhy1gqeio

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching

Skriv et svar