Må jeg dele et perspektiv❓

Et harmonisk og lykkeligt liv handler, for mig, om at forblive oprigtigt nysgerrig og interesseret i mig selv, indefra og ud.

At være opmærksom på det jeg gør, både når jeg trives og mistrives i samværet mig selv og med andre.

Jeg øver mig hele tiden i at være objektivt opmærksom på alt det der utrætteligt dukker op i og omkring mig, herunder det jeg gør for at få livet til at fungere i praksis og føles godt, når livet uomtvisteligt sker for mine 8 sanser.

Jeg øver mig blandt andet i blot at konstatere om det jeg gør virker eller ej, og om det letter, lindre og/eller giver mig en lykkefølelse, herunder at blive særligt opmærksom på forskellene og nuancerne.

Det er ikke let at praktisere, for “dommeren” i mig er i topform, og sniger sig behændigt ind i form af tankspind og bekymringer, der ikke nødvendigvis er sande. De har så tendens til at forplante sig i min adfærd og trivsel, og det er ikke altid det virker hensigtsmæssigt i forhold til det liv jeg gerne vil leve sammen med mig selv og dem der er vigtige for mig 🥰

Men når det virker, så lærer og udvikler jeg mine mentale og fysiske færdigheder lynhurtig, ligesom min flexibilitet, både i forhold til mig selv og andre øges betydeligt.

Som alt her i livet: øvelse gør mester 💥

Jeg kan kun sige, at det er en virkelig interessant oplevelse at være vidne til, og på opdagelse i og med mig selv i dette 360 graders perspektiv 🥰

Livet er godt og jeg er taknemmelig for at have fået det i gave af mine forældre 🙏 ❤️

Anders Christian 22/6-2021

Skriv et svar